Gott Nytt År från oss på Frivilligcentralen!

31 december 2020

Nu vill vi avrunda 2020 med att tacka för året som har gått!

Det har varit ett minst sagt annorlunda år som har påverkat oss alla på olika sätt. Vi på frivilligcentralen är stolta och glada över det engagemang som finns hos våra frivilliga. När andra verksamheter kanske har fått stänga ner så har vi tillsammans hittat nya sätt och vägar för att på ett säkert och tryggt sätt hålla verksamheter igång, vilket har varit extra viktigt ett år som detta.

Vill vill tacka alla er som på något sätt har varit med och bidragit till att vi har kunnat genomföra våra olika verksamheter och insatser. Våra frivilliga, samarbetspartners samt företag och stiftelser som bidragit på olika sätt för att vi ska kunna skapa ett varmare Norrköping.
Mottot i år har varit att ställa om istället för att ställa in vilket har gjort att vi har provat lite nya uppskattade verksamheter såsom: Öppen torsdag, Telefonvänner, Frivilligpromenader, Språkpromenader och mycket mer. Nu blickar vi framåt och hoppas att 2021 ska vara ett år där vi kan bygga vidare på detta men också att vi såsmåningom kommer att kunna mötas igen och framförallt ge den som behöver en extra kram!

Gott Nytt År och ta hand om varandra!