Lär känna Frivilligcentralens styrelse!

11 juli 2021

Lär känna vår härliga styrelse på Frivilligcentralen!

  • Isabelle är en glad och positiv person som också är en fena på det där med skrivande, vi är därför så glada att hon också är vår sekreterare. Isabelle bidrar också med sin värme genom olika punktinsatser samt på vår mötesplats för unga vuxna.
  • Anna Maria är en person med stort engagemang både inom Frivilligcentralen och andra viktiga organisationer. Hon bidrar alltid med kloka idéer och funderingar som gör oss ännu bättre. Anna Maria hittar du framförallt som telefonvärd men också som frivillig på Öppen tisdag, Språkcafe och inom våra punktinsatser.
  • Marie har ett stort engagemang vilket visar sig på olika sätt. Du hittar henne framförallt på vårt Språkcafe, Lunchpromenaderna eller på Öppen tisdag. Hon har även en hemlig talang Marie är nämligen en fena på bridge.
  • Britt-Marie är en person med mycket värme och klokskap som gärna berömmer och lyfter andra i sin närhet. Bidrar även med att sprida kunskapen och Frivilligcentralen inom olika forum i Norrköping.
  • Per Åke vår vice ordförande som har koll på det mesta. Han hjälper gärna till och då framförallt som telefonvärd men även med en del punktinsatser. Han har även koll på vad man borde se och göra, så behöver du tips på utflykter och resmål så är Per Åke den du ska fråga.
  • Eva vår härliga ordförande ställer alltid upp, både i stort och smått. Förutom att hålla i ordförandeklubban så är hon aktiv som telefonvärd och gör en hel del punktinsatser. Hon är även vår alldeles egna fotbollsexpert.

Alla är de viktiga pusselbitar i att föra Frivilligcentralen framåt och därigenom sprida värme och omtanke i vår fina stad!