Välkommen till vår nya mötesplats för unga vuxna!

18 april 2021

Det är många som under pandemin har upplevt den ofrivilliga ensamheten som egentligen förekommer inom alla åldersgrupper. Men en grupp som det pratas lite mindre om är de ”unga vuxna”. De som är mitt i livet, som kanske bor i ensamhushåll och därigenom inte träffar så många människor. Vi vill därför öppna upp vårt vardagsrum för dessa under tisdagskvällar mellan kl. 18.00-20.00. En plats där man bara kan vara, småprata lite, spela något spel och känna gemenskap med andra. Vill du veta mer kika gärna på vår plansch el ta kontakt med vår Frivilligsamordnare på [email protected] alt 011-15 18 34. Varmt välkommen!

Vi kommer att mötas både ute och inne men förhåller oss såklart till folkhälsomyndighetens riktlinjer vad gäller antal personer som samlas och att hålla avstånd till varandra. Vi vet samtidigt att för vår hälsa så är det också viktigt att kunna mötas på ett bra och ansvarsfullt sätt. 

För att se filmklippet där vår Frivilligsamordnare berättar lite om mötesplatsen, kopiera länken nedan: https://www.facebook.com/frivilligcentralen/videos/1169561726824997