För familjer

Familjeverksamhet (tillfällig paus under Covid- 19)

Till familjeverksamheten är föräldrar välkomna för att möta andra föräldrar och diskutera olika frågor och teman som tex. hälsa, föräldraskap, samhället, kulturer och arbetsmarknad, men det kanske viktigaste av allt är ju att mötas och att fika. Till verksamheten är både föräldrar och barn välkomna. Under tiden som föräldrarna pratar med frivilliga så kan barnen leka med andra barn och frivilliga.

Kontakta oss

Familjestöd

Ibland kan man som förälder önska lite extra stöd och då kan man bli matchad med en av våra familjestödjare. En familjestödjare har kontakt med hela familjen, i de allra flesta fall en familj bestående av barn och en ensamstående förälder. Det kan ex. vara en förälder som önskar ett bollplank, en familj som saknar den äldre generationen omkring sig eller ett barn som behöver få läxhjälp som föräldern inte klarar av. Det handlar inte om barnpassning utan en familjestödjare umgås med hela familjen.

Vill du veta mer eller bli matchad med en familjestödjare, ta kontakt med vår frivilligsamordnare på 011-15 18 34. 

Kontakta oss

En jul tillsammans - Julklapp och julhälsning! (Återkommer julen 2022)

Julafton den 24 dec kl. 10:00-13:00

2021 har varit ett annorlunda år på många sätt och vi vet att det finns många familjer som har haft det extra tufft i och med pandemin, vilket gör att man kanske inte har möjlighet att kunna fira på det sätt som man skulle önska. Vi vill därför vara med och bidra på de sätt som vi kan och kommer därför att besöka ett antal familjer under julafton för att lämna över en en julklapp till barnen. 

Tanken är att du hör av dig till oss och tipsar om en familj i din närhet som du vet skulle uppskatta ett besök av en av våra tomtenissar. Vi kommer då och sprider lite julglädje till familjen! Man får även tipsa om sig själv!

För att veta mer eller tipsa oss ring våra telefonvärdar mån, tis eller tors kl. 9.00-12.00 på 011-151815 alt till vår Frivilligsamordnare på 011-151834 eller maila på [email protected]

Kontakta oss