En jul tillsammans 2019!

25 november 2019

Den 24 december öppnar vi på Frivilligcentralen och Rädda Barnen för andra året i rad upp Strömvillans fritidsgård för att fira in julen tillsammans, då vi vill att julafton ska vara en dag när vi umgås och har trevligt. Våra gäster behöver inte ha en tradition av att fira jul men en önskan om att få dela dagen tillsammans med andra, lära känna nya vänner, äta god mat och julmysa. Under julfirandet kommer vi njuta av god mat, musik, dans, spel och mycket mycket mer. Vi gör en jul tillsammans!

Nu söker vi både efter volontärer som vill vara med och hjälpa till under julfirandet samt företag/organisationer som vill vara med och bidra genom ex. presentkort på affärer, restauranger, bio, cafe, mataffär, frisör eller någon rolig upplevelse. Vi vill ju gärna kunna ge våra gäster ett litet minne från julfirandet!

"En jul tillsammans" arrangeras av Frivilligcentralen och Rädda Barnen men sker i samverkan med Kfum Norrköping, Sensus och projektet "Ljusare jul". Vi har även sponsring från Stjärnkliniken, Crevisa byggkonsult och Empowra samt en del privatpersoner men vi vill gärna blir fler. Vill du veta mer ta kontakt med Frivilligsamornare Johanna på [email protected] el 011-15 18 34.